Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Pomidor z maliną, prosecco i palone masło. W Warszawie otwarto lodziarnię z nietypowymi smakami. Porcja kosztuje 1 zł

Pomidor z maliną, prosecco i palone masło. W Warszawie otwarto lodziarnię z nietypowymi smakami
Pomidor z maliną, prosecco i palone masło. W Warszawie otwarto lodziarnię z nietypowymi smakami pixabay.com/zdjęcie ilustracyjne
W Warszawie pojawiła się trzecia już lodziarnia pod szyldem Na Końcu Tęczy. Zjemy tam naturalne lody o nietypowych smakach, m.in. pomidor z maliną, ogórek, prosecco, rabarbar, prażona pestka dyni czy palone masło. Lokal przygotował też promocję na otwarcie. Porcja lodów kosztuje 1 zł. Więcej informacji w tekście poniżej.

Na Końcu Tęczy - lody naturalne w Warszawie

Warszawiacy mogą już odwiedzać nową lodziarnię w mieście. W Elektrowni Powiśle właśnie otworzył się lokal Na Końcu Tęczy. - Wszystkie nasze lody są stworzone z prażonych chwilę wcześniej orzechów, obranych, świeżych i soczystych owoców, bez sztucznych ulepszaczy, sztucznych barwników, emulgatorów, stabilizatorów - mówią właściciele. To już trzecia lokalizacja tej lodziarni w Warszawie. Naturalne lody od Na Końcu Tęczy zjemy też na Placu Zbawiciela oraz w Galerii Młociny. W menu znajdują się m.in. takie smaki, jak: ogórek, prosecco, rabarbar, prażona pestka dyni, palone masło, sernik, cydr, Mars czy pomidor z maliną. - Codziennie serwujemy kilka smaków dnia, które produkujemy u nas, na miejscu w lodziarni. Działamy sezonowo, smaki naszych lodów zmieniają się w zależności od pory roku- brzmi opis lodziarni.

Lody za 1 zł

Lokal otworzył swoje drzwi w sobotę 11 lipca 2020 r. Przez pierwszy tydzień obowiązuje promocja dla wszystkich odwiedzających Na Końcu Tęczy w Elektrowni Powiśle.- Przez cały pierwszy tydzień każda porcja tylko za 1 zł! - czytamy na Facebooku lodziarni. To jeszcze bardziej przekonuje do tego, aby poznać najbardziej zaskakujące smaki lodów w Warszawie!

Elektrownia Powiśle rozkręca się

Działająca od niemal dwóch miesięcy Elektrownia Powiśle to nie tylko zabytkowa architektura, ponad 100-letnia historia czy unikatowe marki modowe, to również wyjątkowa oferta gastronomiczna, która czeka na klientów w strefie Food Hall. Od otwarcia obiektu, 20 maja klienci mogli korzystać z wybranych lokali i restauracji, do których dołączają właśnie kolejne koncepty, w tym Philly’s Finest, Quattro Canti, kebab Osmania, Soul Burger oraz kawiarnia Vita Cafe. Więcej o Elektrowni Powiśle przeczytasz TUTAJ.

Elektrownia Powiśle. Restauracje w zabytkowej hali, bary na dachu i zadaszony plac tuż obok Wisły [ZDJĘCIA, WIDEO]

Elektrownia Powiśle. Basen na dachu, restauracje w zabytkowe...

Zobaczcie też:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Dziennik Zachodni / Wybory Losowanie kandydatów

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto