SKŁADNIKI:Makaron Świderek - 250 gSer pleśniowy – 1 opOpakowanie szpinaku ok 400 gCebula – 1 szt.Czosnek – 2 ząbkiŚmietana 12 % - 3 łyżkiSól i pieprzWYKONANIE:Krok 1. Makaron świderki gotujemy według zaleceń na opakowaniuKrok 2. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy, a następnie dodajemy szpinakKrok 3. Gdy szpinak trochę się podsmaży, dodajemy ser pleśniowym, czosnek i przyprawiamy dla smakuKrok 4. Całość podajemy z makaronem
Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?