Bezpłatne degustacje odbywają się w soboty o godz. 10. - Tym razem motywem przewodnim będzie smalec z dzika na tradycyjnym żytnim i razowym pieczywie z wiejskiego, wypalanego drewnem, ceglanego pieca i oczywiście, jak zawsze, duży wybór naszych wędlin, kiełbas i pasztetów z dziczyzny oraz naturalnych dodatków! - zapowiadają organizatorzy wydarzenia.
Jeśli więc macie ochotę spróbować regionalnych, lokalnych i ekologicznych wyrobów - rezerwujcie czas w sobotę rano. Miejsce: Dziki Trop, Sklep z dziczyzną, ul. Gagarina 31.
O wydarzeniu przeczytacie więcej tutaj.
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?