Restauracja Szklarnia. Nowe miejsce. Od matki i córki
Matka jest właścicielem, szefem kuchni jest córka, załogę tworzy zgrana grupa znajomych. W kuchni mają być wykorzystywane sezonowe pomidory, papryka, poziomki i zioła ze szklarni, która mieści się przy lokalu. Dania, które możemy tutaj skosztować, są przygotowywane z dokładnością co do centymetra. Dlatego, że szefową kuchni jest studentka food design - Natalia Huzarewicz. Główne danie kupimy tutaj za 40-60zł.
Czytaj też: Życie Warszawy - knajpa z wątróbką i dobrymi trunkami [ZDJĘCIA]
Zjemy tutaj wykwintne mięsa, ale także warzywa przygotowane w oryginalnej formie.
Lokal mieści się w Soho Factory przy ul. Mińskiej 25, bud. 39.
Więcej o szklarni przeczytasz na stronie wawalove.pl
Pomocnik rolnika przy zbiorach - zasady zatrudnienia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?