18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Restauracje Warszawa: Słodki Słony

Słodki Słony to...
fot. Polskapresse

Restauracje Warszawa: Stołeczne knajpy godne polecenia

Restauracje Warszawa: Słodki Słony Magdy Gessler

Restauracje Warszawa: Słodki Słony Słodki Słony to cukiernia i restauracja w jednym. Pyszne ciasta, drożdżówki, torty znane są już w całej stolicy. Choć słodkości nie są tanie (za ciastko zapłacimy 10 zł, ciasto kosztować będzie około 50 zł), to na pewno warto ich spróbować. W menu są też dania przygotowane "na słono". Jest w czym wybierać. Popularnością cieszą się tu: tatar po polsku (49 zł), kanapki (13 zł) i zupa na rosole zabielana bałkańskim jogurtem z kulkami jagnięcymi (21 zł). Za sałatkę trzeba zapłacić około 30 zł. Knajpa prowadzona przez znaną restauratorkę Magdę Gessler mieści się przy ulicy ul. Mokotowskiej 45. Rezerwację można zrobić pod numerem telefonu 22 622 49 34. Czytaj też: Tutaj dzieciom zawsze będzie dopisywał apetyt. Polecamy restauracje dla małych smakoszy [ZDJĘCIA]

Zobacz również

Patriotyczny spektakl z okazji Święta Narodowego Trzeciego Maja w Sokolinie [ZDJĘCIA]

NOWE
Patriotyczny spektakl z okazji Święta Narodowego Trzeciego Maja w Sokolinie [ZDJĘCIA]

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Szukasz pomysłu na grilla? Zrób przepis na ser halloumi z piekarnika

Polecamy

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Bohaterska akcja policji. Przetransportowali 4-latkę na przeszczep nerki

Bohaterska akcja policji. Przetransportowali 4-latkę na przeszczep nerki

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?