Restaurant Week 2016: Są jeszcze wolne miejsca [LISTA RESTAURACJI]
Bydło i Powidło, ul. Kolejowa 47
Wolne terminy: 9.04 - 12:30, 16:00, 10.04 - 12:30,19:30 Menu 1 Przystawka Side Caesar Salad sałata, pomidorki cherry, kapary, grzanki czosnkowe, parmezan, sos cesarski Danie główne Jucy Lucy Burger 120g wołowiny nadziewanej 40g sera mimolette z dodatkiem papryczek jalapeno lub świeżej bazylii, karmelizowana cebulka cukrowa, sałata, pomidor, majonez Deser New York Cheesecake sernik domowy oblany powidłem firmowym Menu 2 Przystawka Side caesar salad sałata, pomidorki cherry, kapary, grzanki czosnkowe, parmezan, sos cesarski Danie główne Portobello vege burger pieczarka dwuzarodnikowa portobello, młody szpinak, pesto szpinakowe, orzeszki pini, mozzarella, cebula czerwona Deser New york cheesecake sernik domowy oblany powidłem firmowym Rezerwacji możesz dokonać na stronie Restaurant Week, Warszawa 2016Zobacz też: Gastronomiczna Mapa Warszawy. Najważniejsze lokale w jednym miejscu [MAPA]