![Wolne terminy:
9.04 - cały dzień
10.04 - cały dzień
Menu...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/art-art/4f/66/264334_259604491_large.jpg)
Restaurant Week 2016: Są jeszcze wolne miejsca [LISTA RESTAURACJI]
Four Seasons, Hoża 27a
Wolne terminy: 9.04 - cały dzień 10.04 - cały dzień Menu 1 Przystawka Summer Roll – Świeże warzywa sałata, papryka, zioła, jajko, makaron ryżowy, wołowina lub krewetka. Danie główne Makaron ryżowy, mięso z świeżymi ziołami, orzeszkami, zalane gorącym sosem na bazie mleczka kokosowego i czerwonego chili (do wyboru z kurczakiem,wołowiną lub krewetką). Deser Kulki sezamowe z fasolą czerwoną, podawane z sosem czekoladowym i orzeszkami. Menu 2 Przystawka Summer Roll – Świeże warzywa sałata, papryka, zioła, jajko,makaron ryżowy, tofu. Danie główne Smażone Pak Choi z grzybami Nam Huong i ryżem. Deser Kulki sezamowe z fasolą czerwoną, podawane z sosem czekoladowym i orzeszkami. Rezerwacji możesz dokonać na stronie Restaurant Week, Warszawa 2016Zobacz też: Gastronomiczna Mapa Warszawy. Najważniejsze lokale w jednym miejscu [MAPA]