Restaurant Week 2016. Trzy dania w ekskluzywnych restauracjach za 39 zł. Co w menu? [LISTA]

STUL/PZ
MENU:
Przystawka
Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami.
Danie główne
Sezonowa tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym z dynią, czerwoną cebulą, śliwką węgierką, orzechami włoskimi oraz miodem - jesienna reinterpretacja klasyku kuchni Alzacji.
Deser
Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu.

MENU 2:
Przystawka
Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami.
Danie główne
Klasyczna alzacka tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym opalanym drewnem - crème fraîche, słodka cebula, wędzony boczek.
Deser
Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu.
MENU: Przystawka Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami. Danie główne Sezonowa tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym z dynią, czerwoną cebulą, śliwką węgierką, orzechami włoskimi oraz miodem - jesienna reinterpretacja klasyku kuchni Alzacji. Deser Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu. MENU 2: Przystawka Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami. Danie główne Klasyczna alzacka tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym opalanym drewnem - crème fraîche, słodka cebula, wędzony boczek. Deser Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu. Restaurant Week.pl
21 października 2016 rusza kolejny Restaurant Week. Popisowe trzy dania w promocyjnej cenie 39 złotych oferować będą restauracje kilku największych miastach Polski. Zobacz, gdzie warto wybrać się w Warszawie. Kliknij w zdjęcie i sprawdź, co znajdziesz w menu stołecznych lokali.

Od października zmiany przy wjeździe do Wielkiej Brytanii

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie