Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ozorki, nerki, poliki i inne przysmaki z tzw. piątej...
fot. Pixabay.com / ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE

Restaurant Week - kolejna edycja święta smaków w Warszawie przed nami. Czego i gdzie warto spróbować?

Najciekawsze podroby

Ozorki, nerki, poliki i inne przysmaki z tzw. piątej ćwiartki to już standard warszawskich restauracji. Ciekawe propozycje dań z podrobów proponują na Restaurant Week m.in Ed Red (duszona przepona wołowa, policzek wołowy z białą kaszą). W WuWu Bistro spróbować będzie można Policzków wieprzowych, a Maryensztadt Craft Beer & Food proponuje polik wołowy na puree z selera i pestek słonecznika z jarmużem, chipsami z dyni i sosem demi-glace.

Zobacz również

Senat podjął decyzję. Co z dalszą pomocą dla sojuszników?

Senat podjął decyzję. Co z dalszą pomocą dla sojuszników?

Elbląg: Wyrok bezwzględnego więzienia za usiłowanie ograbienia grobów

Elbląg: Wyrok bezwzględnego więzienia za usiłowanie ograbienia grobów

Polecamy

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Kładka pieszo-rowerowa i Muzeum Sztuki Nowoczesnej - tym żyje Warszawa

Kładka pieszo-rowerowa i Muzeum Sztuki Nowoczesnej - tym żyje Warszawa

Popularny lek przeciwbólowy wycofany ze sprzedaży. Jest niebezpieczny!

Popularny lek przeciwbólowy wycofany ze sprzedaży. Jest niebezpieczny!