2 z 10
Poprzednie
Następne
Restaurant Week, Warszawa. 10 najciekawszych restauracji do odwiedzenia w tej edycji festiwalu
Bubbles
Lubicie klimat francuskiego bistro? W Bubbles jest go aż nadto. Ilekroć przekraczam próg tej restauracji wsiąkam w nią jak oliwa w bagietkę i bezwiednie zaczynam mówić językiem Victora Hugo do napotkanych osób. Dodajmy, że na co dzień nie znam nawet słowa po francusku. Ale na co dzień nie jadam też pasty z siekanych pomidorów z piklami i kaparami podanej na chrupiącej grzance. Patrząc na tą pozycje w menu mam wrażenie, że możemy mieć tu do czynienia z mistrzowskim tatarem pomidorowym, z regularnego menu Bubbles. Jeśli tak jest, tym bardziej należy owej pasty spróbować. A jeśli nie, w menu znajdziecie też sandacza i kaczkę. Przede wszystkim jednak warto wpaść do Bubbles dla niezapomnianego klimatu.