Restaurant Week, Warszawa 2016. Trzy dania za 39 zł w najlepszych miejscówkach [LISTA RESTAURACJI]
Berek, Jasna 24
Menu 1 Przystawka Zestaw tradycyjnych mezze: salsa pomidorowa z kolendrą, hummus, kapusta z nasionami kolendry, pieczony kalafior z sosem tahini, pita. Danie główne Shipud (izraelski szaszłyk) do wyboru z siekanej jagnięciny/ kurczaka / lub kurzych wątróbek podawany z mejdarą Deser Malabi, Krem Bawarski, Mus Czekoladowy oraz izraelska herbata z miętą Menu 2 Przystawka Zestaw tradycyjnych mezze: salsa pomidorowa z kolendrą, hummus, kapusta z nasionami kolendry, pieczony kalafior z sosem tahini, pita Danie główne Izraelska pizza z serem, szpinakiem i orzeszkami pinii (dostępna także w wersji wegańskiej bez sera) Deser Malabi, Krem Bawarski, Mus Czekoladowy oraz izraelska herbata z miętą Rezerwacji możesz dokonać na stronie Restaurant Week, Warszawa 2016Zobacz też: Gastronomiczna Mapa Warszawy. Najważniejsze lokale w jednym miejscu [MAPA]