W trakcie warsztatów poznacie tajniki przygotowywania różnych potraw. Pod okiem szefa kuchni, każdy uczestnik będzie mógł samodzielnie zrobić popisowe danie, którym poczęstuje zaproszonych przez siebie przyjaciół. Na początek: golonka podkarpacka, czyli najbardziej chyba znany i lubiany wyrób Taurusa, doceniony m.in. godłem Teraz Polska.Osoby zainteresowane prosimy o zgłaszanie się drogą mailową na adres: [email protected]. Napiszcie kilka słów o sobie, ile macie lat, czym zajmujecie się na co dzień, co i dlaczego lubicie gotować. Podajcie numer telefonu.Na głoszenia czekamy do 14 maja. Osoby, które zaprosimy na warsztaty poinformujemy telefonicznie.Udział w warsztatach jest bezpłatny.
Wyniki II tury wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?