Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sałatka z grillowanym serem żółtym, fasolką szparagową i pomidorami (przepis)

Redakcja MM
Redakcja MM
źródło: materiały prasowe MSM Mońki
Nie masz ochoty na wielodaniowe posiłki? Przyrządź sałatkę z grillowanym serem, fasolką szparagową i pomidorami.

Składniki: - 300 g fasolki szparagowej - ser żółty gouda - kilka pomidorków koktajlowych lub zwykłych - sałata strzępiasta zielona - sałata strzępiasta czerwona - świeże zioła Wykonanie: Fasolkę przebieramy, odcinamy ogonki, a następnie gotujemy w osolonej wodzie do momentu aż będzie al dente. W międzyczasie grillujemy kawałki sera. Liście sałaty rwiemy na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczki, dodajemy pokrojone pomidorki. Całość mieszamy z fasolką szparagową i serem. Dodajemy świeże zioła, doprawiamy pieprzem i solą, na koniec skrapiamy oliwą. Smacznego!

od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto