Światowy Dzień Burgera w Warszawie. Tutaj zjecie najlepsze burgery w stolicy!
BYDŁO i POWIDŁO
BYDŁO i POWIDŁO na ul. Kolejowej to jadalnia wołowiny z prawdziwego zdarzenia. Specjalnością lokalu są burgery i steki z argentyńskiej wołowiny. W menu znajdziecie m.in. burgera POWIDLAK, czyli burgera firmowego z wołowiną Hereford, sałatą, pomidorem, sałatą cukrową, serem mimolette, plastrami bekonu, majonezem, domowym sosem bbq za 35 zł czy BEER&BACON, burgera roku 2018 i 2019, z wołowiną Hereford, chutney z bekonu i ciemnego piwa, twarogiem kozim z czosnkiem i natką pietruszki, rukolą, sosem pomidorowym, majonezem za 48 zł. Na 3 dni, akurat również na 28 maja, wrócił burger SWISS PRETZEL, który jest dostępny tylko w dostawie. Jego składniki to bułka preclowa, ser gruyere, wołowina Hereford, cebula karmelizowana, spicy mayo. Adres: Kolejowa 47 - Osiedle 19