MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Używanie przymiotników w menu zwiększa atrakcyjność dań....
fot. Pixabay.com

Tak oszukują w warszawskich restauracjach. 10 prostych trików, dzięki którym wydasz więcej pieniędzy

Świeże i soczyste

Używanie przymiotników w menu zwiększa atrakcyjność dań. Chętniej wybieramy dania opisane jako soczyste, świeże, a nawet sezonowane, chrupkie, długo pieczone czy gotowane na wolnym ogniu. Przeciwnym trendem do tego jest opisywanie dań jedynie lakonicznym spisem składników - np. dorsz/por/karmelizowana cebula - to jednak odważny z punktu widzenia restauratorów zabieg. Stosuje go np. ekskluzywny Concept 13 z Brackiej.

Zobacz również

68-latek z powiatu kościerskiego stracił 24 tys. złotych

NOWE
68-latek z powiatu kościerskiego stracił 24 tys. złotych

Ochroniarze „w szafie” to nie wszystko. Kosztowne wydatki polityka PiS

NOWE
Ochroniarze „w szafie” to nie wszystko. Kosztowne wydatki polityka PiS

Polecamy

Kolejna tragedia nad wodą. Z Narwi wyłowiono ciało mężczyzny. "Rozpoznał go kolega"

Kolejna tragedia nad wodą. Z Narwi wyłowiono ciało mężczyzny. "Rozpoznał go kolega"

Tragedia w parku Szczęśliwickim w Warszawie. Ze stawu wyłowiono zwłoki młodej kobiety

Tragedia w parku Szczęśliwickim w Warszawie. Ze stawu wyłowiono zwłoki młodej kobiety

W Pałacu w Wilanowie powstała pierwsza w Polsce Aleja Ludzi Zmieniających Świat

W Pałacu w Wilanowie powstała pierwsza w Polsce Aleja Ludzi Zmieniających Świat