Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wśród pracowników gastronomii krążą anegdoty o gościach,...
fot. Pixabay.com

Tak zachowują się klienci w warszawskich restauracjach. Kelnerzy zwracają uwagę na 8 fatalnych nawyków. Też tak robisz?

8.Tajemniczy goście

Wśród pracowników gastronomii krążą anegdoty o gościach, którzy odpytują obsługę z historii restauracji, albo pytają, z której zagrody pochodzi krowa użyta do ich steku. Takich “tajemniczych klientów” łatwo zidentyfikować. To osoby, które przychodzą, by sprawdzić jakość obsługi i ich wiedzę ze znajomości krzywizny widelca. Niewielu klientów potrafi być aż tak denerwującymi. Aż trudno uwierzyć, że ten typ klienta jest tylko nieco lepszy od 7 pozostałych w naszym zestawieniu.

Kolejne zachowanie na następnej stronie >>>

Zobacz również

Puchar Tymbarku. Czterech ex-legionistów z szansą wyjazdu na Euro

Puchar Tymbarku. Czterech ex-legionistów z szansą wyjazdu na Euro

Mistrz Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży z Tunezji, ale z herbem Śląska Wrocław

Mistrz Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży z Tunezji, ale z herbem Śląska Wrocław

Polecamy

Niecodzienna współpraca Fundacji Maraton Warszawski. Ekipa WK Dzik wbiega na trasę

Niecodzienna współpraca Fundacji Maraton Warszawski. Ekipa WK Dzik wbiega na trasę

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?