Oto szczegóły menu:
- kieliszek szampana Veuve Clicquot, Brut - na początek
- ravioli nadziewane słodkimi ziemniakami i serem pleśniowym
- żabnica z pieczonym selerem obtoczonym w palonym sianie
- dzika kaczka z krwistą pomarańczą i sosem z foie gras
Cena menu: 180 zł za jedną osobę
Specjalne menu serwowane będzie w piątek (11.02.), sobotę (12.02.) oraz poniedziałek (14.02.).
W niedzielę (13.02.) restauracja będzie zamknięta.
Kontakt: 22 44 16 234
Uwaga na Instagram - nowe oszustwo
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?