W tegorocznej, trzeciej edycji tematem wiodącym będzie doświadczenie rozumiane nie tylko jako wiedza i zdobyte umiejętności, ale także jako eksperyment. Gośćmi wydarzenia będą najpopularniejsze postacie ze świata gastronomii – eksperci i pasjonaci, szefowie kuchni i restauratorzy, autorzy kulinarnych blogów, magazynów i książek, którzy podzielą się swoim doświadczeniem z publicznością.
Podczas targów odbędzie się również wystawa magazynów o jedzeniu z całego świata m.in. z Libanu, Japonii, Norwegii czy USA. Nie zabraknie także miejsca na dyskusję i próbę odpowiedzi na pytanie kto decyduje o tym co dziś jemy, kto kreuje żywnościowe trendy. Czy są to szefowie kuchni, blogerzy czy właśnie redaktorzy pism o jedzeniu.
Targi Książki Kulinarnej organizowane są przez polską restauratorkę Martę Gessler.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?