Dinara Kasko podchodzi do tworzenia pralin, ciast i deserów w niekonwencjonalny sposób. Każdy ze słodkich przysmaków projektuje niemal jak konstrukcje architektoniczną, tworząc niesamowite, idealnie wyprofilowane konstrukcje, skrywające słodkie wnętrze. Na pierwszy rzut oka trudno domyślić się jednak, że to słodycze. Kliknij w zdjęcie, aby wyświetlić galerię.
Adam Matysek na Gali PKO BP Ekstraklasy
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.