Jak informuje inwestor - Bristol Tradition & Luxury zainspirowany został lokalnym folklorem Podkarpacia. W środku znajduje się sześć pomieszczeń konferencyjnych, trzy restauracje i mini browar. Restauracja Wesele oferuje "kuchnię otwartą". Dzięki temu goście mogą obserwować krok po kroku, jak powstaje ich danie. Wiosną natomiast otwarta zostanie restauracja znanego restauratora- Adama Gesslera. Dwa pozostałe miejsca to Zen Sushi z kuchnią japońską i Stary Browar Rzeszowski. Hotel docelowo będzie oferował 280 miejsc noclegowych w 140 pokojach. W połowie lutego do użytku gości oddane zostaną pokoje typu Superior oraz apartamenty o powierzchni nawet 50 m2, wyposażone w sauny parowe, sejfy, klimatyzację oraz profesjonalny sprzęt do ćwiczeń. Do dyspozycji klientów będzie także parking podziemny. Zakończenie rozbudowy kompleksu hotelowego planowane jest pod koniec 2013 roku.
Strefa Biznesu: RPP zdecydowała ws. stóp procentowych? Kiedy obniżka?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?