Restauratorzy prześcigają się w pomysłach, jak zdobyć serca klientów. Dopiero co burgery stały się zdrowe i opanowały Warszawę. W menu oferują nam całą gamę rozmaitych dodatków, wciąż dominują klasyczne bułki, jednak coraz częściej lokale decydują się na eksperymenty z jedzeniem.
**Czytaj też:
Eko Bazar. Gdzie kupować zdrowe, oryginalne produkty lokalnych producentów w Warszawie?**
Trendy to postanowiły wykorzystać dwie mieszkanki Warszawy i otworzyć własny lokal. Jak informuje jedna z właścicielek, w Alejach Jerozolimskich 4 jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia powstanie zupełnie nowy lokal. Co będzie wyróżniać kolejną knajpkę w Warszawie? Kluczem do sukcesu Waffle Bar mają być kanapki robione z gofrów.
Waffle Bar - co w menu?
Klient będzie mógł skorzystać z gotowych rodzajów kanapek bądź stworzyć własną kompozycję. Do wyboru będzie łosoś, kurczak, wołowina czy grzyby a także rozmaite sosy. Jak przekonuje pani Kasia - właścicielka - niezależnie od upodobań kulinarnych, każdy klient wyjdzie z Waffle Bar najedzony i zadowolony. Kanapki z gofra są uniwersalne, można je zjeść na śniadanie, obiad czy kolacje. Gofrowego burgera, w zależności od wybranych składników, będzie można kupić od 8 do 20 złotych. Jego średnica to 20 centymetrów, dlatego i jakość, i rozmiar zadowoli nawet najwybredniejszego klienta.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?