3 z 48
Poprzednie
Następne
Warsaw Restaurant Week 2015. W których restauracjach są jeszcze wolne miejsca? [PRZEGLĄD]
Bistro Renoma Caffee
W prostym wnętrzu restauracji Bistro Renoma Caffee (ul. Lipowa 7a w Warszawie) panuje luźny klimat niczym we francuskim bistro. To miejsce dobre na przekąskę i lampkę wina przy barze, na szybki lunch i na drinka po męczącym dniu. Z otwartej na salę kuchni wychodzą dania z sezonowych i bezglutenowych produktów. W menu Warsaw Restaurant Week 2015 znajdziemy: Tradycyjny mini tatar wołowy z grzanką bezglutenową, Bezglutenowe tagliatelle z szynką parmeńską, kaparami, rukolą i suszonymi pomidorami i Crème brûlée lub małe rybki śródziemnomorskie z sałatą i pesto pietruszkowym, bezglutenowe spaghetti z mulami i krewetką, bezglutenowe crumble gruszkowe z lodami waniliowymi.