Warsaw Restaurant Week 2017. Ruszyła wiosenna edycja [LISTA RESTAURACJI, MENU]

baw
Menu:
Przystawka: Chrupiące kacze jajko ze szparagami i pancettą
Danie główne: Filet z barweny w sosie vierge z sorbetem z pieczonej cytryny
Deser: Krwawa panna cotta z truflami

Weranda, Koszykowa 63
Menu: Przystawka: Chrupiące kacze jajko ze szparagami i pancettą Danie główne: Filet z barweny w sosie vierge z sorbetem z pieczonej cytryny Deser: Krwawa panna cotta z truflami Weranda, Koszykowa 63 Weranda
Ruszyła wiosenna edycja Warsaw Restaurant Week. Od 21 do 30 kwietnia ponownie możemy wziąć udział w festiwalu najlepszych restauracji. Po raz kolejny trzydaniowy obiad - przystawkę, danie główne i deser - w najlepszych restauracjach zjemy za 39 zł. Zobaczcie listę stołecznych restauracji i przygotowane propozycje menu. Kliknij w zdjęcie aby przejść do galerii.

Od października zmiany przy wjeździe do Wielkiej Brytanii

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie