Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Warsztaty kulinarne z Tomaszem Jakubiakiem

Teraz Rzeszów
Teraz Rzeszów
Potrawy, jakie będą mieli okazję ugotować uczestnicy warsztatów, pozostają na razie tajemnicą. - Powiem tylko, że warsztaty odbędą się pod hasłem „Polskie produkty grzechu warte" - mówi Aneta Stefańska (nz. z lewej). A Jagna dodaje, że na stołach z pewnością nie zabraknie produktów regionalnych.
Potrawy, jakie będą mieli okazję ugotować uczestnicy warsztatów, pozostają na razie tajemnicą. - Powiem tylko, że warsztaty odbędą się pod hasłem „Polskie produkty grzechu warte" - mówi Aneta Stefańska (nz. z lewej). A Jagna dodaje, że na stołach z pewnością nie zabraknie produktów regionalnych. Krystyna Baranowska
Tomasz Jakubiak, kucharz i dziennikarz kulinarny w marcu odwiedzi Rzeszów. W restauracji Grzesznicy poprowadzi warsztaty kulinarne. Pomoże mu w tym blogerka kulinarna Jagna Niedzielska.

Warsztaty to efekt współpracy Jagny z Anetą Stefańską, właścicielką restauracji. Od lutego klienci Grzeszników zaglądając do menu, znajdą w nim potrawy wymyślone właśnie przez autorkę bloga dealcooking.com. Współpraca między nimi układa się tak dobrze, że dziewczyny wpadły na pomysł zorganizowania kulinarnych warsztatów.Poprowadzi je Tomasz Jakubiak, od wielu lat związany z telewizją śniadaniową, znany z programów takich jak „Jakubiak w sezonie", „Dzień Dobry TVN" czy „Pytanie na śniadanie".- Z Tomkiem się przyjaźnię. Poznaliśmy się właśnie na warsztatach, od tej pory czasem razem gotujemy, współpracujemy - mówi Jagna i od razu tłumaczy, dlaczego wybór padł właśnie na niego. - Wiem, jak Tomek gotuje, jakie ma podejście do ludzi. Warsztaty, które prowadzi, cieszą się ogromną popularnością. Pomyślałam, że warto wykorzystać taką znajomość.Każdy z uczestników warsztatów będzie miał własne stanowisko pracy. I każdy będzie gotował. Oczywiście pod czujnym okiem ekspertów.- Zapewniamy płyty indukcyjne, garnki, sztućce i produkty. Chcąc zapisać się na warsztaty wystarczy do nas zadzwonić, albo napisać maila. Mamy 15 miejsc. Będziemy nie tylko gotować, ale i degustować wino - zdradza właścicielka Grzeszników.***Warsztaty odbędą się 16 marca, w sobotę, o godzinie 14. Spotkanie potrwa około 5 godzin. Zapisy do 14 marca, pod numerem 17 852-06-66 lub mailem na adres: [email protected]. Koszt udziału w warsztatach to 150 zł. 

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto