Warsztaty to efekt współpracy Jagny z Anetą Stefańską, właścicielką restauracji. Od lutego klienci Grzeszników zaglądając do menu, znajdą w nim potrawy wymyślone właśnie przez autorkę bloga dealcooking.com. Współpraca między nimi układa się tak dobrze, że dziewczyny wpadły na pomysł zorganizowania kulinarnych warsztatów.Poprowadzi je Tomasz Jakubiak, od wielu lat związany z telewizją śniadaniową, znany z programów takich jak „Jakubiak w sezonie", „Dzień Dobry TVN" czy „Pytanie na śniadanie".- Z Tomkiem się przyjaźnię. Poznaliśmy się właśnie na warsztatach, od tej pory czasem razem gotujemy, współpracujemy - mówi Jagna i od razu tłumaczy, dlaczego wybór padł właśnie na niego. - Wiem, jak Tomek gotuje, jakie ma podejście do ludzi. Warsztaty, które prowadzi, cieszą się ogromną popularnością. Pomyślałam, że warto wykorzystać taką znajomość.Każdy z uczestników warsztatów będzie miał własne stanowisko pracy. I każdy będzie gotował. Oczywiście pod czujnym okiem ekspertów.- Zapewniamy płyty indukcyjne, garnki, sztućce i produkty. Chcąc zapisać się na warsztaty wystarczy do nas zadzwonić, albo napisać maila. Mamy 15 miejsc. Będziemy nie tylko gotować, ale i degustować wino - zdradza właścicielka Grzeszników.***Warsztaty odbędą się 16 marca, w sobotę, o godzinie 14. Spotkanie potrwa około 5 godzin. Zapisy do 14 marca, pod numerem 17 852-06-66 lub mailem na adres: [email protected]. Koszt udziału w warsztatach to 150 zł.
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?