I było do podziwiać. Drużyna z Polski i Niemiec przygotowywała potrawy. Kamil i Mateusz z Zielonej Góry przygotowali dwie potrawy m.in, roladki z kurczaka ze śliwką i lubczykiem, z ryżem w curry oraz sałatką owocową.
Uczniowie z Cottbus także szykowali specjały w swojej kuchni. Później komisja kosztowała i oceniała.
Z drugiej strony w Palmiarni kosmetyczki i fryzjerzy tworzyli cuda. Inspirowali się jesienią. I modelki wyglądały przecudnie.
Udało mi się wykonać kilka zdjęć. Zapraszam do kulinarnego przedstawienia:)
Seria pożarów Premier reaguje
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?