Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Wiosenne spring rollsy w Wegemamie. Zobacz, jak je przygotować [WIDEO]

red
Wiosenne spring rollsy w Wegemamie. Zobacz, jak je przygotować [WIDEO]
Wiosenne spring rollsy w Wegemamie. Zobacz, jak je przygotować [WIDEO] Szymon Starnawski
Odwiedziliśmy restaurację Wegemama, by wraz z szefem kuchni, Piotrem Ważyńskim, przygotować pyszne, wiosenne spring rollsy. Spring rollsy, czyli popularne sajgonki to ciasto ryżowe, w które zawija się dodatki w postaci mięsa, warzyw, grzybów i owoców. Idealne na niedzielny posiłek.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto