Wybraliśmy odpowiedzi Tomasza Dominiaka i Maćka Gniazdowskiego:
Tomasz DominiakJesienna pizza powinna składać się z samych składników wzmacniających odporność i wyciszających. Powinno być w niej dużo szpinaku, czosnku, polopiryny S, witaminy C i może być zakrapiana nervosolem. Po takiej kolacji możemy rano spokojnie iść do pracy.
Maciek GniazdowskiTa jesienna deprecha to mocno przereklamowany problem
Jesienna pizza po prostu powinna być tak ostra, że wspominamy ją co najmniej trzykrotnie:- przy jedzeniu, to oczywiste,- przy najbliższym... wiecie czym, też piecze,- przy każdej kolejnej pizzy, bo obawiacie się, że historia się powtórzy.
I kto tu widzi miejsce na jesienną deprechę? Masz jeszcze jakiś problem, gościu?
Gratulujemy zwycięzcom! Wygrana to wybrana z menu chrupiąca pizza z Pizzerii Gioconda w Zielonej Górze.
Pamiętajcie - czekamy na zdjęcia z Waszej konsumpcji! Opublikujcie je na MM-ce!Nagrody sponsoruje pizzeria Gioconda, ul. Mariacka 5!
Przypominamy również, iż zwycięzcy są zobowiązani skontaktować się z Działem Promocji pod adres: [email protected] w terminie 48 godzin od momentu podania rozstrzygnięcia konkursu w serwisie.
echodnia Policyjne testy - jak przebiegają
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?