Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
12 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Składniki:
filet z pangi, mintaja lub dorsza
keczup
marchew...
fot. Pixabay.com

Wigilia - 12 potraw. Jak je przygotować? [PRZEPISY]

Ryba po grecku

Składniki: filet z pangi, mintaja lub dorsza keczup marchew - pół kilo korzeń pietruszki, cebula sól, pieprz, cukier bulion na włoszczyźnie koncentrat pomidorowy - 1 opakowanie Przyrządzanie: Obrane warzywa zetrzyj na tarce, cebulę pokrój w piórka. Całość podsmaż w dużym rondlu na oleju, dodaj łyżkę koncentratu pomidorowego.Smaż tak długo, aż warzywa będą miękkie, na koniec dopraw je do smaku bulionem lub kostką warzywną. Wypanierowaną w mące rybę obsmaż na patelni i przykryj warzywami. Podawaj na ciepło lub na zimno.

Zobacz również

Co dalej z niezależną Radą Fiskalną? Ważna zapowiedź ministra finansów

NOWE
Co dalej z niezależną Radą Fiskalną? Ważna zapowiedź ministra finansów

Puchar Tymbarku. Czterech ex-legionistów z szansą wyjazdu na Euro

Puchar Tymbarku. Czterech ex-legionistów z szansą wyjazdu na Euro

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Matura próbna z matematyki 2024. Dokładne omówienie arkusza. Zobacz wideo

Matura próbna z matematyki 2024. Dokładne omówienie arkusza. Zobacz wideo