18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bigos po warszawsku

Aby cieszyć się wspaniałym smakiem...
fot. Zdjęcie czytelniczki

Drugi etap konkursu "Warszawa od Kuchni"! Zagłosuj na najlepszą potrawę! [KONKURS]

Bigos po warszawsku Aby cieszyć się wspaniałym smakiem bigosu po warszawsku, należy najpierw udać się w rodzinne strony. Po powrocie do stolicy przygotowujemy potrawę. 1. Najpierw odkręcamy słoik z bigosem. 2. Następnie przekładamy bigos do małego rondla lub na patelnię. 3. Podgrzewamy na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. 4. Wykładamy gorący bigos na talerz. Serwujemy z kromkami chleba.

Zobacz również

Rodzinny Piknik Strażacki na osiedlu Bzianka w Rzeszowie

NOWE
Rodzinny Piknik Strażacki na osiedlu Bzianka w Rzeszowie

Uwaga na burze! IMGW wydał ostrzeżenia

Uwaga na burze! IMGW wydał ostrzeżenia

Polecamy

Zmiany dla kierowców. Trzeba będzie zdać egzamin

Zmiany dla kierowców. Trzeba będzie zdać egzamin

Genialne rozwiązanie na strój na wesele! Wspaniały look na całą noc

Genialne rozwiązanie na strój na wesele! Wspaniały look na całą noc

Założyła sztuczne rzęsy i oślepła. Jej oko zmieniło kolor

Założyła sztuczne rzęsy i oślepła. Jej oko zmieniło kolor