Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 34
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
MENU 1:
1. Tatar z tuńczyka na musie z piklinga.

2. Kwiaty...
fot. Materiały prasowe

Fine Dining Week rusza już 25 sierpnia. Spróbuj dań najlepszych stołecznych lokali

AleGloria (Plac Trzech Krzyży 3)

MENU 1: 1. Tatar z tuńczyka na musie z piklinga. 2. Kwiaty cukinii w tempurze faszerowane kozim serem. 3. Zupa kurkowa z kluseczkami kładzionymi. 4. Troć pieczona z risotto z rakami lub Pierś z gęsi z knedlami faszerowanymi truskawkami. 5. Copa Melba. MENU 2: 1. Koktajl z krewetek. 2. Wariacje pierogów: z pstrągiem, ze szpinakiem i gorgonzolą, z batatami. 3. Chłodnik litewski z rabarbarem. 4. Zraz cięlęcy faszerowany kurkami z purre z zielonego groszku lub Dorsz w cieście filo z frytkami z batatów. 5. Sorbety owocowe.

Zobacz również

Najlepsze ciasta na komunię. Top 9 przepisów na wyjątkowe okazje

Najlepsze ciasta na komunię. Top 9 przepisów na wyjątkowe okazje

Poczuj energię dzikiej muzyki! Festiwal ZEW się budzi już za kilka tygodni!
Materiał informacyjny

Poczuj energię dzikiej muzyki! Festiwal ZEW się budzi już za kilka tygodni!

Polecamy

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Bunt polonistek i polonistów! Czara goryczy się przelała

PILNE
Bunt polonistek i polonistów! Czara goryczy się przelała