Fine Dining Week rusza już 25 sierpnia. Spróbuj dań najlepszych stołecznych lokali
Bez tytułu (Poznańska 16)
1. Chłodnik, pieczone orzechy laskowe, jajko parfait. 2. Łosoś pieczony 45 minut w 45 stopniach, majonez pietruszkowy, kwaśna śmietana, sałatka z soczewicy. 3. Filet z dorady w sezamie, pack Choi, bób, bulion miso. 4. Szarpane poliki wołowe, grillowany stek ribeye, hummus, bakłażan confit, cromesquis ze szpikiem kostnym, grzyby shiitake w sosie z czerwonego wina. 5. Panna cotta na maślance, deklinacja truskawkowa. MENU 2: 1. Chłodnik, pieczone orzechy laskowe, jajko parfait. 2. Łosoś pieczony 45 minut w 45 stopniach, majonez pietruszkowy, kwaśna śmietana, sałatka z soczewicy. 3. Filet z dorady w sezamie, pack Choi, bób, bulion miso. 4. Smażony dorsz, sos Noilly Prat, purée kalafiorowe, pieczony kalafior. 5. Panna cotta na maślance, deklinacja truskawkowa.