2 z 6
Poprzednie
Następne
Historia kawy w Polsce i Warszawie w książce "Zapach świeżej kawy" Kordiana Tarasiewicza
Zapach świeżej kawy
”Zapach świeżej kawy” ilustruje bogaty wybór zdjęć, w tym wiele publikowanych po raz pierwszy (firmowa ikonografia, rodzaje opakowań, druki reklamowe, fotografie siedzib firmy). Do książki dołączono ciekawe przepisy kulinarne z użyciem kawy. Autorem opracowania naukowego publikacji jest dr Tomasz Ochinowski – psycholog, trener umiejętności społecznych, historyk biznesu, docent w Zakładzie Socjologii Organizacji Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego, doradca prezesa spółki Szpital Mazowiecki. To drugi po „Zapachu świeżych malin” Krystyny Wasilkowskiej-Frelichowskiej tytuł z serii „Historie ze smakiem”. Czytaj także: *Kawiarnie i herbaciarnie w stolicy *Polecamy miejsca z kawą i ciekawą książką [ZDJĘCIA]