7 z 9
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![W najnowszej jesiennej wkładce do menu klienci restauracji...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/15/d2/5bc09b8bd15f1_o_large.jpg)
fot. pixabay.com/ZDJĘCIE ILUSTRACYJNE
Jesienne menu w warszawskich restauracjach. Gdzie zjeść dania z grzybami i dynią? [PRZEGLĄD]
Sphinx
W najnowszej jesiennej wkładce do menu klienci restauracji Sphinx znajdą kilka wyśmienitych dań, w których nie brakuje smacznych i zdrowych sezonowych produktów. Najnowsza wkładka „Grzyby, dynia i harrisa” prezentuje dania w jesiennych barwach złota, brązu i czerwieni. Delikatna polędwiczka wieprzowa z podgrzybkami w sosie śmietanowym na bazie brandy i zielonego pieprzu, stek surf & turf w wydaniu na ostro z grillowanymi, marynowanymi w harissie krewetkami czy tagliatelle w sosie śmietanowym z polędwicą wieprzową oraz podgrzybkami to tylko przykładowe dania, jakie czekają na was w Sphinx'ie.