Konfitura z owoców róży [PRZEPIS]
1 kg wymytych i starannie wydrelowanych owocow, 1 kg cukru (może być mniej).
Smażyć z przerwami przez dwa dni, aż owoce będą przejrzyste. Gorącą konfiturę nałożyć do wyprażonych w piekarniku słoiczków.
Zamknąć. Odwrócić do góry dnem.
Czekamy też na Wasze przepisy! Opisy wysyłajcie na [email protected] Najciekawsze opublikujemy!
Nie tylko Konfitura z owoców róży. Zobacz inne przepisy
Wideo
Niedzielne uroczystości odpustowe ku czci św. Wojciecha w Gnieźnie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
- Oddano hołd ofiarom Zbrodni Katyńskiej. Złożono wieniec na grobie Kazimierza Sabbata
- Szef MSZ: Albo Rosja zostanie pokonana, albo będzie stała u naszych granic
- Lecisz do Londynu? Uważaj. Na słynnym lotnisku rozpoczynają się strajki
- Niedziela była wspaniała. A jaki będzie poniedziałek? Sprawdź prognozę pogody
Polecane oferty
Materiały promocyjne partnera