Aperitif:
Kir Royal
Menu degustacyjne:
- Chłodnik z avocado i świeżej kolendry z rillettes krewetkowym
- Ciepła sałatka z troci morskiej, ciepła emulsja z oliwy z oliwek i lubczyku
- Pieczony w niskiej temperaturze filet z dorsza, pikantna salsa pomidorowo-imbirowa z szynką Serrano i chrupiąca ostryga
- Intermezzo - marakuja i truskawki
- Pieczona w przyprawach pierś z gołębia i karmelizowany ananas, sos z wanilią i zielonym pieprzem
- Pieczony mus z gorzkiej czekoladowy z rokitnikiem, sorbet bananowy z herbatą Earl Grey
Cena za osobę: 245 zł
Cena zawiera menu degustacyjne, aperitif, kawę, herbatę, wodę mineralną.
Degustacyjne menu win:
- Tore Di Giano 2009 D.O.C. Umbria, Lungarotti
- Riesling Spatlese Trocken 2008 Reingau - Allendorf, Winkler Jesuitengarten
- Chardonnay Montes Alpha 2007 Valle de Casablanca
- Rioja Vega Riserva 2005, D.O.C. Rioja
- Ramos Pinto Porto LBV 2003
Cena za osobę: 195 zł
Dla wszystkich, którzy po kolacji zechcą pozostać w Le Regina, hotel przygotował specjalne, walentynkowe ceny pokoi.
Więcej informacji można uzyskać podczas dokonywania rezerwacji.
Kontakt: Agnieszka Naumiuk, tel. (22) 531 60 42, e-mail: [email protected]
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?