10 z 19
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Salto to projekt Martina Gimenez Castro, jednego z...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/art-art/28/6e/256620_259690709_large.jpg)
fot. facebook.com/Saltorestauracja/
Najbardziej ekskluzywne restauracje w Warszawie - co w nich zjemy i za ile? [PRZEGLĄD]
Salto (Wilcza 73)
Salto to projekt Martina Gimenez Castro, jednego z finalistów programu Master Chef. W lokalu dominuje kuchnia południowoamerykańska z silną reprezentacją ryb, rzadkich mięs i owoców morza. Zjemy tu zarówno ośmiornice (48 zł), jak i kalmary (38 zł), jak i gołębia, koninę czy Szponder Wagyu (97 zł). W Salto znajdziemy także typowe menu degustacyjne złożone 6 dań (259 zł), także w wersji z dodatkową selekcją wina (399 złotych).