Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Restauracja skupiona na owocach morza i włoskim winie to...
fot. Materiały pasowe

Nowe restauracje w Warszawie. Gdzie wpaść na tapas, krepsy i prosecco? Kulinarna mapa stolicy w 2022 roku

Prosecco Oyster Bar (Francuska 14)

Restauracja skupiona na owocach morza i włoskim winie to trzeci lokal pod tym szyldem w Polsce. Pozostale dwa działają w Krakowie i Wrocławiu. Jego właścicielami są Inna i Oleg Yarowy, małżeństwo, które stoi za sukcesem sieci kawiarni Dobro & Dobro. W Menu Oyster Baru znajdziemy, poza ostrygami w atrakcyjnej cenie (7,9 zł / szt.) także krewetki, ośmiorniczki (11,90 zł), kalmary panierowane (14,90 zł), czy miks owoców morza z grilla (45 zł).

Zobacz również

W jakim składzie Lechia zagra w Rzeszowie? Kto za trzech nieobecnych?

W jakim składzie Lechia zagra w Rzeszowie? Kto za trzech nieobecnych?

Premier bez mieszkania i samochodu. Mamy oświadczenie majątkowe Tuska

Premier bez mieszkania i samochodu. Mamy oświadczenie majątkowe Tuska

Polecamy

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Wielogodzinne erekcje i utrata wzroku. 5 powodów sprawi, że nie sięgniesz po Viagrę

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Turysta zarobił na lotnisku 3500 zł, jeszcze mu podziękowali. Też tak możesz!

Turysta zarobił na lotnisku 3500 zł, jeszcze mu podziękowali. Też tak możesz!