Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nowe miejsce właściciela Ceviche Baru i zwycięzcy pierwszej...
fot. Zdjęcie ilustracyjne / pixabay.com

Nowe restauracje w Warszawie. Gdzie wpaść na tapas, krepsy i prosecco? Kulinarna mapa stolicy w 2022 roku

Tuna (Elektryczna 2)

Nowe miejsce właściciela Ceviche Baru i zwycięzcy pierwszej polskiej edycji programu Top Chef skupia się na rybach i owocach morza. Zjemy tu m.in. filet z serioli (84 zł), polędwice z tuńczyka Yellow Fin lub błękitnopłetwego (99 zł i 140 zł), oraz sashimi z czterech rodzajów ryb (80 zł). Restauracja poza wyborem bardziej typowych dań, oferuje swoim gościom np. papardelle a’la bolognese (60 zł), w których zamiast wołowiny znajdziemy tuńczyka. Lokal specjalizuje się także w wędlinach przygotowywanych na bazie ryb, a także może pochwalić się sporym wyborem owoców morza serwowanych na surowo.

Zobacz również

Bieg charytatywny Piątka dla Bartka odbędzie się 2 czerwca w Kielcach

Bieg charytatywny Piątka dla Bartka odbędzie się 2 czerwca w Kielcach

Piękna zorza nad Polską! Złapaliśmy ją nad Jeziorem Sławskim!

Piękna zorza nad Polską! Złapaliśmy ją nad Jeziorem Sławskim!

Polecamy

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Wypalenie macierzyńskie niszczy od środka. Co to takiego i jakie są objawy? Sprawdź

Wypalenie macierzyńskie niszczy od środka. Co to takiego i jakie są objawy? Sprawdź

Góry Opawskie: Skarb ukryty na polsko-czeskim pograniczu

Góry Opawskie: Skarb ukryty na polsko-czeskim pograniczu