Pierwszą rzeczą rzuca się w oczy to to że pizza jest przygotowywana przez prawdziwego Włocha z produktów, które pochodzą z Italii. Drugą sprawą jest klimat, włoskie piosenki,przyjemny dla oka wystrój i serdeczność z jaką do klientów podchodzi. Właściciel i obsługa. Duży piec opalany drewnem, tradycyjne przyprawy i przepisy sprawiają że od samego wejścia roznosi się apetyczny aromat. Przejdźmy teraz do potraw. Jak już wspomniałem z Włoch pochodzi większość składników, tylko"włoszczyzna" jest z Polski, sprawia to że smak potraw jest naprawdę niepowtarzalny. Wszystko jest świeże ponieważ właściciele stawiają na jakość, a nie na ilość. Menu nie jest przesadnie duże. Restauracja ma jedną wadę, porcje są tak pyszne i sycące, że nie można spróbować wszystkiego na co się ma ochotę. Podsumowując, nie trzeba jechać do Włoch na dobrą włoską pizzę. Mi smak Italii bardzo odpowiada w takim wydaniu. Zachęcam do spróbowania.
![emisja bez ograniczeń wiekowych](https://s-nsk.ppstatic.pl/assets/nsk/v1.221.5/images/video_restrictions/0.webp)
Jak kupić dobry miód? 7 kroków
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?