Nowych dań można próbować już od soboty 29 stycznia. Są wśród nich między innymi: zupa krem z homara - 14,90 zł; bukiet chrupiących sałat z kozim serem, ogórkowym kimchi, czerwonymi winogronami oraz prażonymi płatkami migdałów, podawany z sosem vinaigrette z dodatkiem świeżej bazylii - 21,90 zł.
Natomiast 14 lutego w godzinach od 19:00 do 22:00 Portofino zaprasza na niepowtarzalny wieczór walentynkowy! W programie:
- nastrojowy koncert jazzowo-bluesowy
- romantyczna kolacja dla dwojga (do wyboru jedno z poniższych menu)
MENU I: sałatka cytrusowa z kalmarami duszonymi w białym winie; delikatne porcje pieczonego halibuta podawane z parmezanowym tostem francuskim, gotowanymi warzywami oraz waniliowym sosem balsamico; słynny francuski krem brulee podawany z sorbetem malinowym + karafka białego wina
MENU II: ceviche z łososia z awokado w delikatnej emulsji ziołowej, podawane z grzankami i kruchą sałatą; marynowane kotleciki cielęce w sosie z czerwonego wina podawane z warzywnym ratatouille i truflowym puree; truskawki w białej i czarnej czekoladzie podawane z bitą śmietaną + karafka czerwonego wina
Cena: 199 zł od pary.
Kontakt: tel. 22 252 75 97, kom. 795 408 890
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?