Szef Kuchni przygotuje także specjalne walentynkowe menu, w którym znajdą się:
Zupa: rosół z warzywnym Julien i kuleczkami mięsnymi - 12 zł
Danie główne: sandacz po polsku gotowany w kremowym sosie śmietanowo-jajecznym, serwowany z podpłomykiem czosnkowym i warzywami z wody, o aromacie czosnkowo-maślanym - 49 zł
Deser: owocowe carpaccio z tropikalną polewą - 15 zł
Kontakt: kom. 600 552 602, e-mail: [email protected]
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?