Restaurant Week 2016. Trzy dania w ekskluzywnych restauracjach za 39 zł. Co w menu? [LISTA]
Flambeeria [Hoża 61 (wejście od E. Plater 12-14)]
MENU: Przystawka Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami. Danie główne Sezonowa tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym z dynią, czerwoną cebulą, śliwką węgierką, orzechami włoskimi oraz miodem - jesienna reinterpretacja klasyku kuchni Alzacji. Deser Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu. MENU 2: Przystawka Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami. Danie główne Klasyczna alzacka tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym opalanym drewnem - crème fraîche, słodka cebula, wędzony boczek. Deser Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu.