Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
24 z 70
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
MENU:
Przystawka
Pikle z dyni przygotowane według przepisu...
fot. Restaurant Week.pl

Restaurant Week 2016. Trzy dania w ekskluzywnych restauracjach za 39 zł. Co w menu? [LISTA]

Flambeeria [Hoża 61 (wejście od E. Plater 12-14)]

MENU: Przystawka Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami. Danie główne Sezonowa tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym z dynią, czerwoną cebulą, śliwką węgierką, orzechami włoskimi oraz miodem - jesienna reinterpretacja klasyku kuchni Alzacji. Deser Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu. MENU 2: Przystawka Pikle z dyni przygotowane według przepisu naszego Szefa Kuchni, podane z serem z mleka owczego i pomidorami. Danie główne Klasyczna alzacka tarte flambée wypiekana w piecu chlebowym opalanym drewnem - crème fraîche, słodka cebula, wędzony boczek. Deser Dynia pod lekką orkiszowo - migdałową kruszonką wypiekana w naszym opalanym drewnem piecu.

Zobacz również

Toruń. Poznaliśmy dwoje laureatów nagrody im. Samuela Bogumiła Lindego

Toruń. Poznaliśmy dwoje laureatów nagrody im. Samuela Bogumiła Lindego

Mnóstwo chętnych do udziału w wydarzeniach Koneckiego Centrum Kultury. Jakie plany?

NOWE
Mnóstwo chętnych do udziału w wydarzeniach Koneckiego Centrum Kultury. Jakie plany?

Polecamy

Architektka Warszawy po blisko ośmiu latach odchodzi ze stołecznego ratusza

Architektka Warszawy po blisko ośmiu latach odchodzi ze stołecznego ratusza

Wrzucasz zdjęcia z wakacji na Instagrama? Lepiej uważaj! Nowe oszustwo zbiera żniwo

Wrzucasz zdjęcia z wakacji na Instagrama? Lepiej uważaj! Nowe oszustwo zbiera żniwo

Ruszasz na urlop? Tego nie może zabraknąć w twojej apteczce turystycznej

Ruszasz na urlop? Tego nie może zabraknąć w twojej apteczce turystycznej