Restaurant Week, Warszawa 2018. Trzy dania za 49 zł w najlepszych lokalach Warszawy [LISTA RESTAURACJI]
Benihana (Twarda 4)
Zupa miso - Bulion rybny z pastą sojową, tofu, algami i szczypiorkiem lub Zupa cebulowa - Bulion wołowo - cebulowy z pieczarkami i szczypiorkiem. Zestaw owoców morza (krewetki, kalmary, ośmiorniczki, mule) podane ze słynną sałatką Benihana z dressigiem imbirowym, pierożkami gyoza i białym ryżem lub Połączenie steka z sezonowanego rostbefu wołowego z filetem z kurczaka w teriyaki podane ze słynną sałatką Benihana z dressingiem imbirowym, pierożkami gyoza i białym ryżem. Doskonały sernik z białą czekoladą i polewą truskawkową. Menu 2: Zupa miso - Bulion rybny z pasta sojowa, tofu, algami i szczypiorkiem. Grillowane tofu podane ze słynną sałatką Benihana z dressingiem imbirowym, pierożkami Gyoza, szpinakiem i białym ryżem. Doskonały sernik z białą czekoladą i polewą truskawkową.