MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 71
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
MENU:
Gołąbek z kaszanką i sosem z ciemnego piwa.
Żebro...
fot. Restaurantweek.pl

Restaurant Week, Warszawa 2018. Trzy dania za 49 zł w najlepszych lokalach Warszawy [LISTA RESTAURACJI]

Bistro Pod Sowami (Okrzei 26)

MENU: Gołąbek z kaszanką i sosem z ciemnego piwa. Żebro wołowe w aromacie dębu w demi glace cebulowym, fermentowanym pasternakiem i kremem z boczku. Pralina orzechowa z sosem kawowym i olejem lawendowym. MENU 2: Por w sosie porowym z kremem serowym. Kremowa kasza pęczak z oscypkiem, liśćmi porzeczki i naparem z runa leśnego. Krem chałwowy z burakiem.

Zobacz również

Plaża Ostrów przygotowuje się do lata. Nowy bar i 100 ton świeżego piasku

Plaża Ostrów przygotowuje się do lata. Nowy bar i 100 ton świeżego piasku

Podwyżka w krakowskich przedszkolach. O ile wzrośnie stawka za pobyt dziecka?

Podwyżka w krakowskich przedszkolach. O ile wzrośnie stawka za pobyt dziecka?

Polecamy

Awaria akumulatora. To teraz największy problem kierowców!

Awaria akumulatora. To teraz największy problem kierowców!

„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

ROZMOWA
„Byłam w zakonie i wiem, jak tam jest”. Szczera rozmowa z byłą zakonnicą

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal