Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy tylko za oknem robi się ciepło, Polacy tłumnie wychodzą...
fot. fot. Polskapresse

Sezon na grilla rozpoczęty. Mistrzowie kuchni zdradzają sekrety idealnego grillowania!

Sezon na grilla rozpoczęty. Mistrzowie kuchnii zdradzają sekrety idealnego grillowania!

Gdy tylko za oknem robi się ciepło, Polacy tłumnie wychodzą do ogrodów, na balkony, na działki by wspólnie grillować. Dla wielu z nas to idealny sposób na spędzenie popołudnia w weekend. Potwierdzaj to nawet statystki. - 94 procent internautów zamierza grillować w tym roku, z tego 49 procent zainauguruje sezon grillowy w długi weekend majowy – wynika z badań przeprowadzonych przez sklep internetowy Frisco.pl. I trudno się temu dziwić. Wspólne grillowanie zbliża ludzi. Czytaj także: Co robić w majówkę w Warszawie Jednak nie powinniśmy ograniczać się tylko do bezmyślnego jedzenia i biesiadowania. Grillowanie to także sztuka. Sztuka skomponowania aromatycznej marynaty czy idealnego przyrządzenia na grillu odpowiedniego mięsiwa. Niezwykle ważne jest także prawidłowe przygotowanie się do takiego przedsięwzięcia. Więcej przepisów i porad dotyczących grillowania znajdziesz w serwisie SmakiZycia.pl

Zobacz również

Chcesz poczuć się młodziej? Jedz te produkty, będziesz młodszy nawet o 20 lat!

NOWE
Chcesz poczuć się młodziej? Jedz te produkty, będziesz młodszy nawet o 20 lat!

Były wiceprezydent Gdańska skazany za molestowanie małoletniego

NOWE
Były wiceprezydent Gdańska skazany za molestowanie małoletniego

Polecamy

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Pierwsze urodziny lotniska Warszawa-Radom. Port obsłużył łącznie 130 tys. pasażerów

Bohaterska akcja policji. Przetransportowali 4-latkę na przeszczep nerki

Bohaterska akcja policji. Przetransportowali 4-latkę na przeszczep nerki

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?