MKTG NaM - pasek na kartach artykułów

Szynk rzeszowski, czyli...

Teraz Rzeszów
Teraz Rzeszów
- Powstanie lokalu z rzeszowską i regionalną kuchnią jest odpowiedzią na wszechobecne kebaby i fast foody – przekonują Andrzej Hajnosz (z prawej) i Andrzej Paulukiewicz.
- Powstanie lokalu z rzeszowską i regionalną kuchnią jest odpowiedzią na wszechobecne kebaby i fast foody – przekonują Andrzej Hajnosz (z prawej) i Andrzej Paulukiewicz. Teraz Rzeszów
No właśnie jaka? Czy flaczki po rzeszowsku i żur rzeszowski wystarczą, by mówić o charakterystycznej dla naszego miasta kuchni. Szukając jej trafiliśmy do nowego na kulinarnej mapie miasta lokalu i dwóch muzeów. Zapytaliśmy też samych mieszkańców.

/sites/igc3/files/resize/imce/4999/ksiazka-286x190.jpg

od 7 lat
Wideo

Młodzi często pracują latem. Głównie bez umowy

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto