5 z 48
Poprzednie
Następne
Warsaw Restaurant Week 2015. W których restauracjach są jeszcze wolne miejsca? [PRZEGLĄD]
Bydło i Powidło
BYDŁO i POWIDŁO Meat-ing Place na ul. Kolejowej 47 to pierwsza jadalnia wołowiny z prawdziwego zdarzenia. Specjalnością naszego lokalu są burgery i steki z argentyńskiej wołowiny, ale w naszym menu znajdziecie również sałatki z wołowiną, sandwiche, a nawet słynne nowojorskie bajgle z pastrami czy hot salt beef. W menu Warsaw Restaurant Week 2015 znajdują się: SASHIMI Z POLĘDWICY WOŁOWEJ, BURGER Z KURKAMI 200g wołowiny, rukola, pomidor, krem cebulowo-kurkowy na bazie śmietany, sos chrzanowy, PANNA COTTA Z MUSEM Z POWIDŁA ŚLIWKOWEGO lub CARPACCIO Z BURAKA Z HUMMUSEM Z BIAŁEJ FASOLI, HUMMUS VEGE BURGER 200g burger z ciecierzycy, świeży szpinak, czerwona cebula, hummus, sos na bazie sera feta, PANNA COTTA Z MUSEM Z POWIDŁA ŚLIWKOWEGO.