MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
37 z 48
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Być w SHOKU to znaczy cieszyć się dobrym jedzeniem w dobrym...
fot. facebook.com/shokuwarsaw/

Warsaw Restaurant Week 2015. W których restauracjach są jeszcze wolne miejsca? [PRZEGLĄD]

SHOKU

Być w SHOKU to znaczy cieszyć się dobrym jedzeniem w dobrym towarzystwie. Restauracja na ul. Karolkowej 30 przygotowała specjalne dania na Warsaw Restaurant Week 2015. Są to: GUNKAN maki z tatarem z łososia, SOBA - Makaron soba w aromatycznym bulionie wołowym, sezonowe warzywa i grillowane krewetki, Migdałowy SHOK - pudding migdałowy z musem z mango lub GYOZA - pierożki z nadzieniem vegetariańskim, ROLKA w SHOKU - chrupiąca rolka z łososiem i tuńczykiem, podana z mixem sałat, salsą pomidorową i guacamole, CZEKOLADA w moment - kruszone brownie z musem z mango i marakuji podane z owocami i miętą.

Czytaj też: Warsaw Restaurant Week. Zobacz, jakie lokale biorą udział w kulinarnym święcie [PRZEGLĄD]

Zobacz również

Egzamin ósmoklasisty z języka polskiego w szkołach w gminie Włoszczowa (ZDJĘCIA)

Egzamin ósmoklasisty z języka polskiego w szkołach w gminie Włoszczowa (ZDJĘCIA)

CBA sfinansowało mieszkanie dla byłego szefa z funduszu operacyjnego

CBA sfinansowało mieszkanie dla byłego szefa z funduszu operacyjnego

Polecamy

Pierwszy taki egzamin - jak poszło ósmoklasistom? Lektura marzenie

Pierwszy taki egzamin - jak poszło ósmoklasistom? Lektura marzenie

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Bardzo ciężka biologia. Maturzyści dzielą się wrażeniami o maturze rozszerzonej

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa