Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Wyróżnienie dla uczniów ZSG-H w Toruniu

Redakcja
Uczniowie ZSG-H wyróżnieni przez szefów kuchni restauracji ,,Zielona Oliwka". Dania przygotowane przez Szymona Andrzejewskiego i Szymona Dudka znalazły się w karcie restauracji jako danie dnia.

Uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich - Szymon Dudek z klasy I A oraz Szymon Andrzejewski z II A otrzymali wyróżnienie od szefów kuchni restauracji ,,Zielona Oliwka". Przygotowane przez nich potrawy w ramach szkolnego konkursu kulinarnego zachwyciły restauratorów.
Tradycyjny kapuśniak oraz Ziemniak Meksykiem natchniony znalazły się w menu restauracji jako danie dnia.Uczniowie mieli możliwość przygotowania potraw w ,,Zielonej Oliwce", jak podkreślają czas spędzony w restauracji dał im możliwość poznania profesjonalnej kuchni. Udowodnili, że surowce, które większość z nas wykorzystuje jako dodatek do dania głównego mogą się stać głównym składnikiem pysznej potrawy. 

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na warszawa.naszemiasto.pl Nasze Miasto