Walentynkowe menu:
- Amuse bouche
- Carpaccio z polędwicy Kobe z dressingiem truflowym i listkami dzikich sałat
- Szafranowy krem z salsefii z parowanym homarem
- Sorbet cytrynowy
- Smażony okoń morski po nicejsku z pianką pomidorową lub filet z polędwicy cielęcej z zapiekanką topinambur i sosem smardzowym
- Czekoladowy fondant z nitro sernikiem owocowym
- Selekcja domowych ciasteczek i czekoladek
Ceny:
- Zestaw pięciu potraw (danie główne do wyboru) z kieliszkiem Valdobbiadene Gorio, Extra Dry, Malibran, Prosecco, NV, Italy - 200 zł od osoby
- Zestaw pięciu potraw (danie główne do wyboru) z kieliszkiem szampana Delamotte, Rosé Brut, Le Mesnil-sur-Oger, NV, France - 230 zł od osoby
- Zestaw sześciu potraw (dwa dania główne) z kieliszkiem Valdobbiadene Gorio, Extra Dry, Malibran, Prosecco, NV, Italy - 240 zł od osoby
- Zestaw sześciu potraw (dwa dania główne) z kieliszkiem szampana Delamotte, Rosé Brut, Le Mesnil-sur-Oger, NV, France - 270 zł od osoby
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?